Glas en gevel - Logo
Glas en gevel

Glas en gevel

Bij het uitvoeren van glas- en gevelreiniging steunen wij op een vaste ploeg medewerkers. Allen in het bezit van noodzakelijk diploma’s en certificaten om op verantwoorde wijze en kwalitatief hoogstaand te werken.

Residentie Totaal Schoonmaak voert hoogwaardige glasbewassing voor u uit. Variërend van gevelglas aan de binnenkant en separatieglas tot aan de glasbewassing aan de buitenkant van gebouwen.  

U bepaalt de frequentie van het onderhoud van de beglazing of u laat de glasbewassing op afroep inplannen. Op uw verzoek reinigen wij tijdens de bewassingen ook het houtwerk, kunststof of aluminium kozijnen. Wij beschikken over hoogwerkers, tuckersystemen, hoge druk reinigers e.d. 

Van onze uitgebreide ervaring op het gebied van gevelreiniging, het impregneren van gevels en gevelrenovatie, maken zowel particulieren als de utiliteitsbouw gebruik. Aanvullend diensten leveren wij op het gebied van reinigen van daken, goten, zonnepanelen en rolluiken.

Is uw onroerend goed met graffiti beklad? Wij verwijderen alle graffiti op een milieuvriendelijke reinigingsmethode. De ondergrond is voor ons geen probleem. Spoed graffiti opdrachten worden binnen 24 uur verwijderd.