Digitaal portal schoonmaakbranche - Logo
Digitaal portal schoonmaakbranche

Digitaal portal schoonmaakbranche

Eén van de redenen om te kiezen voor Residentie Totaal Schoonmaak is dat onze organisatie vooruit loopt als het gaat om de communicatie. Doorlopend zijn wij de communicatie met onze opdrachtgevers en partners aan het optimaliseren. 

Speciaal voor u als opdrachtgever is een portal ontwikkeld, een digitale omgeving waar alle beschikbare documentatie te vinden is over onze dienstverlening. 24 uur per dag kunt u ons portal bezoeken en de informatie terugvinden die te maken heeft met uw opdrachtgeving. 

Het werkt heel eenvoudig. Als opdrachtgever ontvangt u als organisatie een inlognaam en wachtwoord. Het Residentie portal is zeer gebruikersvriendelijk. Niet alleen wij als organisatie kunnen documentatie plaatsen, ook u kunt 24 uur per dag met ons communiceren over documenten die te maken heeeft met de opdrachtgeving. Een extra service die wordt aangeboden aan onze opdrachtgevers. 

Hiermee zijn wij in Nederland onderscheidend ten opzichte van andere schoonmaakbedrijven. Kwaliteitszorg staat bij Residentie Totaal Schoonmaak hoog in het vaandel. Het Residentie Portal is hiervan een goed voorbeeld.