Facilitair - Logo
Facilitair

Facilitair

Dienstverlening is meer dan schoonmaak alleen. Op facilitair gebied bieden wij ondersteuning die aansluit bij uw wensen. Van postsortering tot integrale facility management.

Residentie Totaal Schoonmaak levert u complete facilitaire ondersteuning in de vorm van servicemanagers, servicemedewerkers en huismeesters. Van eerste visitekaartje tot aan het oplossen van allerlei verstoringen in en rond uw object, gastgericht en multi inzetbaar. Wij staan voor u klaar op incidentele of structurele basis om voor een schone en veilige omgeving zorg te dragen. 

Als u geen vaste conciërge, huismeester of klusjesman heeft en er kleine reparaties of klussen uitgevoerd moeten worden, dan ondersteunen wij u. Of het nu gaat om incidenteel werk, een vast aantal uren per week of ondersteuning van de eigen dienst.

Zit u omhoog met ongediertebestrijding of infectiepreventieve maatregelen, zoals voorkoming van legionella? Wij staan direct paraat om u daarbij van dienst te zijn, waarbij zorg wordt gedragen voor een adequate vastlegging van de uitgevoerde activiteiten.

Wij helpen u graag bij het sneeuw en ijs vrij maken van uw parkeerplaatsen en voetganger zones. Gevaarlijke situaties voor uw collega's en gasten en risico op uitglijden en lichamelijk letsel, worden voorkomen.

Kauwgom- en straatvuilverwijdering, luchtkanaalreiniging zijn nog enkele voorbeelden van onze uitgebreid pakket.