Ervaren schoonmaakbedrijf - Logo
Ervaren schoonmaakbedrijf

Ervaren schoonmaakbedrijf

Onze ruime ervaring speelt direct in op uw behoeften en wensen. Met vakkundig en gespecialiseerd personeel werken wij in vaste teams dagelijks voor diverse opdrachtgevers. Van particulieren en  landelijk opererende bedrijven tot aan overheden. 
 
Oók voor ondersteunende diensten in de bouw en op facilitair gebied, bent u bij ons aan het goede adres. Huismeesterdiensten, schuurwerkzaamheden en bouwschoonmaak zijn slechts enkele voorbeelden.
 
Kwaliteitszorg, 24 uurs service, vaste aanspreekpunten en digitale werkwijze, onderscheiden ons van andere schoonmaakorganisaties. Voor u betekent dit een heldere en laagdrempelige communicatie. Onze web portal is daarvan een sprekend bewijs. 
 
Vanuit partnerschap met onze opdrachtgevers, ligt onze aandacht voortdurend op verbetering van de diensten. Werken volgens ISO normen is uitgangspunt. Als lid van de branchevereniging SieV dragen wij tevens het Keurmerk Nederland. De Code Verantwoordelijk Marktgedrag wordt door ons onderschreven.
 
Een goede reden om voor ons te kiezen is de cultuur van ons bedrijf. Directie en medewerkers zijn elke dag met plezier bezig voor onze opdrachtgevers. U ziet dat terug in de uitvoering op de werkvloer!