Bouw - Logo
Bouw

Bouw

Voor organisaties in de bouw zijn onze medewerkers snel en flexibel inzetbaar. Makelaars, projectontwikkelaars, en bouwbedrijven maken gebruik van ons specialisme op dit terrein.

Residentie Totaal Schoonmaak verzorgt diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals schuurwerk. In ons team zijn vakkundige medewerkers aanwezig die schuurwerkzaamheden uitvoeren alvorens schilders en stukadoors aan de slag gaan. 

Na renovatie, verbouw en nieuwbouw worden de objecten vaak bezemschoon opgeleverd. Deze zijn meestal nog niet geschikt voor ingebruikneming. Onze opleveringsschoonmaak is uitermate geschikt om uw gebouw volledig ‘spick and span’ te krijgen. Een uitstekende basis voor het reguliere schoonmaakwerk.

Ook opruimwerkzaamheden en schoonmaakactiviteiten voor tussentijdse opleveringen zijn mogelijk. Wij reinigen ook woningen indien er sprake is van verkoop of nieuwe verhuur.

Onze inzet is beschikbaar voor kleinere en grotere projecten. Of het nu gaat om één dag of voor langere perioden, wij staan voor u klaar.